Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία Μαλιχώβας Ο.Ε. ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1992  στους Γόννους Λάρισας. Το έτος 2008 η εταιρία μεταφέρθηκε και εγκαταστάθηκε στο 3ο χλμ Λάρισας- Θες/νίκης ,όπου βρίσκεται ενεργά στον χώρο του αυτοκινήτου προσφέροντας τις υπηρεσίες της και εκπληρώνοντας τις προσδοκίες των πελατών της.

Η Μαλιχώβας Ο.Ε. αρχικά δραστηριοποιήθηκε στον τομέα επισκευής και συντήρησης  για όλων των τύπων οχημάτων όπως service, χρόνισμα, επισκευές κινητήρα, σαζμαν, διαφορικού, τετρακίνησης, καθαρισμός φαναριών κ.α. Εμπορίας ανταλλακτικών κάθε είδους καινούργιων και μεταχειρισμένων  και λιπαντικών.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε και εκπαιδεύτηκε στον ηλεκτρονικό τομέα του αυτοκινήτου. Έτσι λαμβάνοντας μια ολοκληρωμένη θεωρητική και τεχνική κατάρτιση σχετικά με την επισκευή και αναβάθμιση της μονάδας ECU, Immobilizer, επισκευή και προγραμματισμό κλειδιών έχοντας στη διάθεση της μια πλήρης σειρά σύγχρονου εξοπλισμού. Ταυτόχρονα είχε ενεργή δράση στο χώρο της μετατροπής των αυτοκινήτων (turbo,αναβάθμιση κινητήρα, sport αναρτήσεις, diesel κ.α.)

Τα τελευταία χρόνια παρακολουθώντας τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας η εταιρία Μαλιχώβας με την τεχνογνωσία και την εμπειρία της οδηγήθηκε στη τοποθέτηση και συντήρηση συστημάτων υγραερίου στα αυτοκίνητα αλλά και στην ορθή ρύθμιση των εγκεφάλων τους έχοντας την πιστοποίηση από το κράτος.

Μετά από τεκμηριωμένη μελέτη και έρευνα οργανώθηκε με εξοπλισμό και προγράμματα έτσι ώστε να είναι σε θέση να επιλύει τα προβλήματα από το DPF, την EGR από τα επιβατικά οχήματα.

Η εταιρεία μας σας εγγυάται:

• Αξιοπιστία: απόδοση των υποσχέσεων
• Ανταπόκριση: πρόθυμοι για υποστήριξη.
• Ασφάλεια: εμπνέοντας πεποίθηση και εμπιστοσύνη
• Συμπάθεια: φερόμαστε στους πελάτες όπως θα θέλαμε να μας φερθούν.